19 juli 2012

Hänt i veckan

Alla klagar så mycket på det dåliga vädret, men en som inte bryr sig alls är Lasse. Han tycker det är roligt att hoppa i vattenpölar och han är så glad att han äntligen vuxit i sitt regnställ som han fick av mormor och morfar redan som nyfödd. En del är ute i väldigt god tid...

Kul i lekparken.

Färgglatt!

Förra veckan träffade vi Mats, Fia och Lina hemma hos familjen Wikar/Nilsson. Mycket god mat, (tack för receptet fam Waller). Att umgås med Fia och Mats är alltid lika trevligt och det är spännande att följa deras husbygge! Vi var förbi och tjuvkikade en regnig kväll förra veckan. Vill du också se, kika här.

God mat och trevligt sällskap i Torsång.

I lördags var vi till Furuvik tillsammans med hela "tjocka släkten". En trevlig dag. Lasse är världens bästa lilla kille. Han hade turen att hamna precis bredvid djurskötaren som matade och berättade om schimpanserna. Han pratar fortfarande om hur aporna "hällde ut saften" och "att den stora apan hade en stövel på ryggen". När vi var inne hos getterna sa Lasse, "det är roligt att klappa getingar". ¨



Lasse, laddar med gamlingarna. Snart dags för matning av aporna.
Kärlek 


En get, flera getingar.

På bryggan vid vattnet picknickade vi och hade det bra. Mamma hade traditionsenligt med sig köttfärspaj. Tack mamma!


Lasse mumsar jordgubbar på bryggan.

När vi kom till tivolit var lyckan gjord för Lasse. Han älskar att åka karusell och åkte allt som fanns i bruk men när han kom ut från spöktåget såg han lite bekymrad ut. Det var läskigt tyckte han men en stund senare sprang han själv runt och lekte låtsasspöke. Han gick fram till helt okända människor, satte kepsen för ansiktet och morrade. Som tur var tyckte alla han försökte skrämma att det bara var roligt :-). 



Äntligen fick han åka "stolarna".

Ihiii...

Snurr...

Spexare...

Turturduvor i furuviksdjurpark, deras nyaste sevärdhet.

Syster yster har också skrivit om vårt besök i Furuvik. Läs gärna här.

I tisdags var vi till Säterdalen med Johan, Sofie och Wilma. Karin och Majken földje också med. På plats i Säterdalen stötte vi också på mamma och pappa som gått ner för att köpa sig en glass i fäboden. Varje tisdag är det loppis i Säterdalen och vi hittade grejer till fyndpris allihop!


Johan och Wilma kollar in fåret.

Glasspaus i fäboden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar